Welkom bij BSH Huishoudapparaten B.V.

Als sales organisatie zijn wij verantwoordelijk voor de sales-, marketing- en serviceactiviteiten van de huishoudapparaten van Bosch, Siemens, Gaggenau, Neff en Constructa in Nederland. Designkranen van het merk Solitaire maken ons productportfolio compleet.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hoofddorp, in Park 20|20. Wij zijn een van de eerste bewoners van dit cradle-to-cradle kantorenpark dat nog vol in ontwikkeling is. Net als het park is ons pand geheel gebouwd volgens de cradle-to-cradle principes en past zo goed bij de duurzame uitgangspunten van BSH.

Ook de consument die zich oriënteert op nieuwe keukenapparatuur is van harte welkom bij ons in Hoofddorp. In ons inspiratiehuis 20|20 heeft elk merk zijn eigen unieke belevingswereld voor het opdoen van inspiratie en nieuwe ideeën.

Neem contact met ons op

 

BSH wereldwijd

Wij maken onderdeel uit van de BSH Home Appliances Group. Dit concern heeft zijn hoofdvestiging in München en is opgericht in 1967, als een joint venture tussen Robert Bosch GmbH (Stuttgart) en Siemens AG (München).

Wereldwijd is BSH met een omzet van rond de 11,4 miljard euro in 2014 en rond de 53.000 medewerkers toonaangevend in de branche van huishoudelijke apparaten. BSH produceert zijn apparaten in 42 fabrieken, heeft 80 organisaties en is aanwezig in 50 landen.

Kijk ook op:

www.inspiratiehuis2020.nl
www.bosch-home.nl
www.siemens-home.nl
www.gaggenau.nl
www.neff.nl

Top Employer Keurmerk 2016

 

 
Belangrijke veiligheids- waarschuwing voor vaatwassers
Potentieel brandgevaar - Bent u in het bezit van een vaatwasser, die geproduceerd is in de periode 1999-2005? Kom nu in actie en check via de link.

Check nu